Бейл остава в плановете на Зидан...засега


Бейл остава в плановете на Зидан...засега
Снимка: Getty Images/Guliver

2795 0

Гарет Бейл има намерение да остане в Реал Мадрид и да бъде важна част от отбора. Това заяви агентът на футболиста Джонатан Барнет, който говори пред британското радио 'Talksport' в понеделник сутринта.

Уелският нападател се превърна в периферна фигура на „Сантиаго Бернабеу“ под ръководството на Зинедин Зидан през този сезон. Гарет Бейл бе близо до трансфер в Тотнъм в края на януарския трансферен прозорец, но в крайна сметка не се стигна до сделка. Това само по себе си означава, че френският специалист не вижда уелсеца като важна част от отбора на „Кралския клуб“. Агентът на 30-годишния футболист Джонатан Барнет допълни, че е имало разговори в няколко различни случая за бъдещето на Бейл в испанската столица.

„Мисля, че хората не знаят какво се случва. Хората пишат статии, правят коментари, а всъщност нямат никаква идея за какво говорят. Нещата на опират до мен, но Гарет вярва, че бъдещето му е свързано с Реал Мадрид. Неговото семейство е много доволно, те се установиха тук и харесват начина на живот в испанската столица. Той може да избере къде иска да играе“, каза Барнет. А ето колко точно близо е бил Гарет Бейл до трансфер в Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички