Еден Азар няма да получи №7 в Реал Мадрид, избра нетрадиционен номер


Еден Азар няма да получи №7 в Реал Мадрид, избра нетрадиционен номер
Снимка: Getty Images/Gulliver

17096 0

Новата звезда на Реал Мадрид Еден Азар няма да последва стъпките на Кристиано Роналдо и Раул и да облече екипа с №7 през идния сезон. 28-годишният офанзивен играч пристигна на "Сантиаго Бернабеу" от Челси срещу сумата от 100 милиона евро.

Изданието "Marca" пише днес, че Мариано няма никаква вероятност да напусне Мадрид, нито пък да отстъпи екипа на именития си съотборник. По-рано през лятото белгиецът научи от Лука Модрич, че няма как да вземе любимия си №10 и за това ще избере №23.

Многократно Азар е споделял, че харесва НБА и следи случващото се по баскетболните игрища в САЩ и Канада. За това той ще вземе номера на величията в този спорт Майкъл Джордан и Леброн Джеймс. За "белия балет" също номерът е специален, като последно бе носен от легендата Дейвид Бекъм, който пристигна в отбора през 2003 година. 

По-рано тази седмица Еден Азар успя да изнерви феновете на отбора преди още да е изиграл и първата си минута за испанския гранд. Как направи това може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички