Реал Мадрид има по-малко от месец, ако иска да купи Погба


Реал Мадрид има по-малко от месец, ако иска да купи Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2330 0

Манчестър Юнайтед няма да продаде Пол Погба, ако Реал не побърза с трансфера на полузащитника до 8 август. На тази дата се закрива трансферния прозорец за английските клубове и след нея Юнайтед ще може само да продава, без да купува.

В Ла Лига отборите могат да привличат нови играчи до 2 септември и спекулациите за бъдещето на Погба може да изобилстват на старта на сезона в Премиършип. По тази причина "червените дяволи" са решили не само да не свалят от обявената цена 150 млн. паунда, но и да поставят крайна дата, след която Погба не можа да напусне "Олд Трафорд", без значение от предложената сума.

Така Реал има възможност да закупи правата на французина до 8 август. Испанският гранд обаче похарчи 300 млн. евро за нови играчи през лятото и се нуждае от средства. Клубът иска да се избави от няколко играчи, сред тях Гарет Бейл и Хамес Родригес, които не влизат в плановете на Зинедин Зидан за новия сезон.

А какъв отчаян ход предприема Оле Гунар Солскяер, за да задържи Погба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички