Зинедин Зидан не е доволен, поиска още трима нови в Реал Мадрид


Зинедин Зидан не е доволен, поиска още трима нови в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

12567 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще говори с президента на тима Флорентино Перес относно лятната селекция на тима. Клубът вече изхарчи рекордните над 300 милиона евро за нови футболисти, но според "Diario Gol" френският специалист ще настоява за още попълнения.

Зизу е решен напълно да помени облика на отбора, но за това са му нужни желаните от него играчи. Поради тази причина легендата на "белия балет" ще настоява за цели трима още привлечени играчи.

До този момент тимът от "Сантиаго Бернабеу" привлече Еден Азар, Лука Йович, Едер Милитао, Ферлан Менди и Родриго. 

Желанието на Зидан е да подсили халфовата линия на отбора, което според вижданията му ще стане с покупката на Пол Погба от Манчестър Юнайтед. При положение, че сделката за френския национал пропадне, "кралския клуб" ще се обърне към Тотнъм и ще поиска Кристиан Ериксен, който вече обяви, че е готов да напусне Лондон. 

Другият желан от Зидан в момента играч е Дони ван де Беек. Младата звезда на Аякс впечатли с изявите си за Аякс миналата година и попадна в "радара" на треньора на Реал Мадрид. От холандския шампион се очаква да изискат между 50 и 60 милиона за футболиста, което значи, че Реал ще трябва да похарчи нови около 200 милиона, за да изпълни желанията на Зинедин Зидан.

Новата голяма звезда на Реал Мадрид Еден Азар все още не е изиграл първата си минута за клуба, но вече успя да изнерви феновете на отбора. Как го стори вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички