Ди Мария: Обичам да играя с Джуджето


Ди Мария: Обичам да играя с Джуджето
Снимка: Getty Images/Guliver

3160 0

Крилото на Пари Сен Жермен и Аржентина - Анхел Ди Мария, разказа какви са отношенията му с неговия съотборник в националния тим Лионел Меси. 31-годишният Ди Мария призна, че наистина е бил близо до трансфер в Барселона, където можеше да заиграе с Меси и на клубно ниво.

"Можех да премина в Барселона, но не се случи. Истината е, че ако бях преминал, щях да го направя заради Меси. Когато той владее топката, аз ставам просто наблюдател", заяви аржентинецът, цитиран от "Ole".

"Обичам да играя с Джуджето, обичам да го гледам на тренировките, да виждам всичко, което прави. Това е нещо уникално, невъзможно е да се обясни", допълни Ди Мария. Двамата са заедно сега в националния отбор, с който ще участват на Копа Америка 2019. Първият мач на Аржентина в турнира е на 16 юни срещу Колумбия. Според скорошни слухове Барселона отново иска да привлече крилото. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички