Чудовищно разкритие: Неймар е подписал с ПСЖ още юни, мотаел Барса заради бонуса

Отвратително разкритие относно трансфера на Неймар в Пари Сен Жермен направи португалският вестник "Correio dа Manha". Според него бразилецът е подписал договор с парижани още през юни, но умишлено е забавил напускането си на Барселона, за да си прибере обещания бонус за лоялност.

Въпросният бонус в размер на 26 милиона евро Неймар щеше да получи, ако бе останал в клуба до края на август 2017 година. Тъй като все пак той напусна по-рано, каталунците отказват категорично да му изплатят обещаните пари.

В Барселона са категорични - няма да платят клаузата за лоялност на Неймар

От Барселона са информирали вече бившия си играч Неймар и баща му и негов агент Неймар-старши, че няма да платят клаузата от 26 милиона евро, коя...

Ужасното в случая е, че Неймар залъгваше фенове и общественост повече от месец с изявления, че е щастлив в Барселона, докато вече е бил сигурен, че напуска. С головете си за Барселона на Интернешънъл Чемпиънс Къп бразилецът е искал да заблуди шефовете си, че остава изцяло ангажиран към клуба.

Барселона обаче осуети плана на Неймар и няма намерение да му изплаща милионите. Нещо, за което той смята да ги съди, ако информацията на вестник "Спорт" е вярна.

Етикети: | |

Още по темата

Please select answer!