Бартомеу обясни откъде взе Барса парите за покупката на Гризман

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу разкри подробностите около трансфера на Антоан Гризман от Атлетико (Мадрид). Каталунският клуб осъществи трансфера преди няколко дни, заплащайки 120 милиона евро за френския национал, въпреки че беше позакъсал финансово.

"Не беше лесна сделка. Много сме доволни. Благодаря на Гризман за взетото решение. Заявлението на Атлетико? Разговарях с тях. Разбирам, че защитават собствените си интереси, но не мисля, че от тази ситуация ще има положителен изход за тях. Ние се свързахме с Гризман през май. През март или април преговори не е имало", коментира Бартомеу, цитиран от AS.

Гризман не се забави и нарече Атлетико Мадрид "жалки"

Новата звезда на Барселона Антоан Гризман направи доста скандално изказване относно отборът, който го изстреля високо във футбола. Само пред...

"За да осъществим трансфера, взехме кредит в размер на 35 милиона евро, които ще бъдат изплатени в течение на шест месеца. Другите 85 милиона са пари, които получихме от продажбата на играчи", допълва босът на Каталунците. А какви са претенциите на Атлетико (Мадрид) към Барселона вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!