Барселона в ступор: Кандидат за "Златната топка" им отказа грубо


Барселона в ступор: Кандидат за "Златната топка" им отказа грубо
Снимка: Getty Images/Guliver

22141 0

Барселона е отправила запитване за евентуалния трансфер на защитника на Ливърпул Върджил ван Дайк, но той не е проявил интерес да премине в каталунския гранд, съобщава "Daily Mirror".

След трансфера си в английския гранд от Саутхемптън преди година и половина, холандецът оказа значително влияние върху играта и представянето на Ливърпул. Той помогна на тима да бъде в битката за титлата във Висшата лига до последния кръг и да спечели Шампионска лига през миналия сезон. Това не е останало незабелязано от Барселона, която бе елиминирана от мърсисайдци в полуфиналите на Шампионска лига.

Изданието отбелязва, че на "Камп ноу" са се надявали да "съблазнят" 28-годишния Ван Дайк, както го направиха преди това с Луис Суарес и Филипе Коутиньо. Бранителят обаче дори не е пожелал да влезе в преговори. Представителите му са отговорили бързо и лаконично на запитването, затова шампионът на Испания е предпочел да не губи времето си и да търси други играчи на този пост. Вижте в този материал кой бе последният входящ трансфер на каталунците. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички