Офертата на Барселона за Неймар включва само играчи и никакви пари


Офертата на Барселона за Неймар включва само играчи и никакви пари
Снимка: Guliver/GettyImages

12489 0

Трансферната сага с връщането на Неймар от ПСЖ в Барселона продължава. В последните месеци това е тема №1 на трансферния пазар, като вече за всички е ясно, че бразилецът е готов отново да премине на "Камп Ноу".

За това обаче грандът от каталунската столица трябва да плати сума, която да удовлетвори настоящия френски шампион. Преди две години парижани платиха откупната клауза на играча в размер на 222 милиона евро, като сега се вярва, че ще искат почти същата сума, за да позволят на Ней да се върне в Ла Лига.

Немското издание "Bild" информира днес, че плановете на Барса са други. Тимът е готов да предложи някои от звездите си, но не и пари в опит да върне Неймар в отбора. "Bild" пише още, че шампионът на Испания е обявил четирима ненужни, от които ПСЖ може да избере трима - Филипе Коутиньо, Усман Дембеле, Самуел Юмтити и Нелсон Семедо.

Наскоро от ПСЖ пък обявиха, че Неймар не се е явил на тренировка на клуба, като това не е съгласувано с ръководството. За това си действие той отнесе глоба в размер на 6-цифрена сума, като повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички