Барселона постави 4 условия на "блудния син" Неймар, за да си го върне


Барселона постави 4 условия на "блудния син" Неймар, за да си го върне
Снимка: Getty Images/Guliver

22835 0

Ръководството на Барселона е поставило пред звездата на Пари Сен жермен Неймар куп условия, за да го върне в отбора, съобщава El Mundo Deportivo. На първо място, бразилецът трябва публично да обяви намерението си да се завърне в Каталуня.

Второто условие на испанския гранд е нападателят да се съгласи заплатата му да бъде намалена. Към момента в Париж Неймар получава 37 милиона евро годишно. На трето място клубът е поставил условието 27-годишният футболист да оттегли иска си срещу Барселона, свързан с неизплатения му бонус за удължаването на контракта през 2016 година.

Последното условие на каталунския клуб е звездата да промени поведението си както на терена, така и извън него. Както вече съобщихме, в медиите отново се появи информация, че Неймар съжалява за трансфера си в ПСЖ и иска да се върне при шампионите на Испания. Той осъществи скандалния си трансфер в ПСЖ през лятото на 2017 година, а французите платиха рекордната и досега сума от 222 милиона евро. А как коментира босът на Реал Мадрид възможността да купи Неймар вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички