След като потвърди за Азар, Флорентино Перес проговори за Неймар и Мбапе


След като потвърди за Азар, Флорентино Перес проговори за Неймар и Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

10404 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес потвърди за сериозния интерес към Еден Азар, но това беше само част от прелюбопитните неща, които разкри за плановете на клуба за лятото, както и за следващите години. За съжаление на феновете на тима обаче, строителният магнат отрече всички слухове, че "белия балет" се интересува от Неймар и Килиан Мбапе.

Както е известно, двамата са недоволни от случващото се в ПСЖ, като са против треньора Томас Тухел, а междувременно тече и битка за по-голямо влияние между двамата. В Испания на няколко пъти публикуваха, че Реал Мадрид ще се възползва от ситуацията, за да привлече поне един от двамата, но Флорентино потвърди, че преговори не се водят.

"Мбапе? Ще се срещна със Зидан и ще разговаряме какво искаме. Трябва да купуваме и да продаваме футболисти, но няма да говоря за Килиан", започна Перес по повод слуховете за негов трансфер.

"С никого не съм говори за него или Неймар. Не сме говорили с Килиан или неговите представители. Миналата година трябваше да пускаме официално съобщение, че не го искаме. Ако трябва и тази година ще го направим".

"Ако искаме някой от двамата, първо ще говорим с ПСЖ", подчерта Флорентино Перес, а какво разкри за драмата със Серхио Рамос четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички