Барселона отново работи по привличането на Антоан Гризман


Барселона отново работи по привличането на Антоан Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

2572 0

Барселона отново се е върнала към варианта с привличането на нападателя на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман, твърди "L'Equipe"". За реализирането на целта им може да помогне отпадането на Атлетико от Шампионска лига.

В контракта на французина с настоящия му клуб е вписана откупна клауза в размер на 200 милиона евро. До юни 2019 г. обаче нападателят може да бъде откупен срещу 120 милиона евро.

Гризман искаше да остане дълго в Атлетико и подписа нов договор с клуба преди Световното първенство през 2018 година, но сега се замисля за напускане, тъй като отборът рано-рано отпадна от най-важния клубен турнир в Европа. Това, както е известно, се случи след загуба с 2:3 в два мача срещу Ювентус в осминафиналите.

ГРИЗМАН: АЗ СЪМ ДОБЪР КОЛКОТО МЕСИ И РОНАЛДО

Каталунците са започнали нови контакти с представителите на Гризман по повод привличането му. В клуба вече мислят за привличането на нов нападател, който да замени 32-годишния Луис Суарес. Ето кои са останалите кандидати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички