Барса избира между петима играчи за заместник на Суарес


Барса избира между петима играчи за заместник на Суарес
Снимка: Guliver/Getty Images

4147 0

Барселона е започнала операция по привличането на нов нападател за тима, който ще замени Луис Суарес. Догодина през януари уругваецът ще навърши 33 години. Една от основните цели на каталунския клуб в нападение е футболистът на Айнтрахт Лука Йович, съобщава "Marca".

Сърбинът обаче не е единственият кандидат за атаката на "синьо-червените". В списъка на ръководството са още четирима нападатели - Кшищоф Пьонтек от Милан, Макси Гомес от Селта, Тимо Вернер от Лайпциг и Никола Пепе от Лил. И петимата са млади и блестят на футболната сцена през настоящия сезон.

БАРСЕЛОНА НАБЕЛЯЗА МЛАД СЪНАРОДНИК НА СУАРЕС ЗА НЕГОВ ЗАМЕСТНИК

Пьонтек е на 23 години и записа с екипите на Дженоа и Милан 30 мача в Серия А, в които вкара 27 гола - 19 за Дженоа и 8 за "росонерите". Гомес е на 22 г. и има 25 мача този сезон, в които вкара 9 гола и даде 2 асистенции. Вернер е на 23 и има 26 мача, 13 гола и 3 асистенции. А Пепе е на възрастта на Вернер и Пьонтек и има 31 мача, 18 гола и 11 асистенции през сезона дотук. А какви планове има Суарес за остатъка от кариерата си - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички