Барселона избира между четирима играчи заместника на Суарес


Барселона избира между четирима играчи заместника на Суарес
Снимка: Getty Images/Guliver

5004 0

Барселона не плануваше да привлича нов нападател през зимата, тъй като си мислеха, че Луис Суарес ще отсъства само няколко седмици. След като се оказа обаче, че уругвайската звезда ще бъде аут за около 4 месеца, на "Камп ноу" вече обсъждат няколко имена за ново усиление в атака, според "El Mundo Deportivo".

Една от основните трансфери цели на каталунците е сънародникът на Суарес Кристиан Стуани, който играе за Жирона. Барселона следи уругваеца минимум от миналата година. През настоящия сезон Стуани изигра 18 мача в Сегунда дивисион, в които вкара 16 гола. Той има контракт с Жирона до 2023 година.

Другите в списъка на ръководството са Карлос Вела от ФК Лос Анджелис, аржентинецът Чими Авила от Осасуна, а също и Габигол, който е собственост на Интер. Съобщава се, че бразилецът може да стане част от сделката за Артуро Видал.

Спрягат се имената и на Рафаел Леао от Милан и Лаутаро Мартинес от Интер, но тези двамата няма как да бъдат привлечени на този етап, а през лятото, ако изобщо се случи. А колко сериозна ще е липсата на Суарес за Барселона вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички