Кошмарни новини за Барселона, Суарес е аут за дълго


Кошмарни новини за Барселона, Суарес е аут за дълго
Снимка: Getty Images/Guliver

2693 0

Изключително неприятни новини съобщиха от Барселона за Луис Суарес. Нападателят на каталунците ще пропусне почти целия остатък от настоящия сезон, след като стана ясно, че ще отсъства от терените около четири месеца.

Новината бе потвърдена от клуба, след като по-рано днес уругвайският национал се подложи на операция заради контузия на външния менискус на дясното коляно. Интервенцията е била извършена от д-р Рамон Кугат и е била успешна, като каталунците уточняват, че процесът на възстановяване ще продължи приблизително четири месеца.

Това е голям удар по амбициите на Барса, които ще бъдат без основния си нападател за предстоящите битки в Ла Лига и Шампионска лига. Суарес има 14 гола в 23 мача за тима през кампанията, като е и номер по асистенции в испанското първенство със седем голови подавания. Тази новина може да принуди ръководството на Барселона да потърси привличането на нов нападател през януарския трансферен прозорец, макар първоначално да бяха взели решение да не прибягват до трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички