Барселона и Реал Мадрид следят млад бразилски нападател


Барселона и Реал Мадрид следят млад бразилски нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

2523 0

Младият нападател на Флуминензе Маркос Пауло е обект на интерес от двата испански гранда Реал Мадрид и Барселона. Настоящият договор на таланта с бразилския клуб изтича през 2021-ва година, като той не смята да подписва нова сделка с отбора. Това е привлякло вниманието на съперниците за титлата в Ла Лига.

Техническият директор на „Б“ отбора на Барселона Хосе Мари Бакеро е пътувал до Рио Де Жанейро през миналото лято и е предложил сумата от 5 милиона евро, която обаче е била отказана от бразилския клуб. „Кралския клуб“ е наясно с интереса на каталунците към играча и е готов да се намеси в битката за подписа му и да го отмъкне под носа на вечния враг. Отборът на Зинедин Зидан вече взе в редиците си младите бразилски надежди Винисиус Жуниор и Родриго Гоеш, като са близо до подписа и на Рейниер Жезус от Фламенго.

Съществува още една опция за 18-годишния Пауло и тя е да заиграе за някой от клубовете, собственост на Ред Бул – Залцбург или Лайпциг. Дъщерният им клуб РБ Брагантино предлага 8 милиона за услугите на нападателя на Флуминензе и ако се стигне до трансфер, той лесно може да премине в един от двата европейски тима. А ето кога трябва да се играе следващото "Ел Класико" между Реал Мадрид и Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички