Мбапе отива в Реал през лятото според френски журналист


Мбапе отива в Реал през лятото според френски журналист
Снимка: Getty Images/Guliver

4765 0

Ливърпул и Реал Мадрид са двата клуба, които са сред най-сериозните желаещи за подписа на нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Мърсисайдци обаче най-вероятно ще загубят битката, след като „Кралския клуб“ е мечтаната бъдеща дестинация на младия голаджия.

21-годишният футболист бе избран за най-скъпия футболист в света в момента от футболната обсерватория CIES, които му поставиха цена от 226 милиона паунда. Поради тази причина Ливърпул и Реал Мадрид ще трябва да счупят трансферния рекорд, ако искат да имат Мбапе в редиците си. В ПСЖ все още таят надежди, че французинът ще подпише нов договор, но според френския футболен експерт Жулиен Лауренс Реал Мадрид ще спечели надпреварата за неговите услуги.

Самият Лауренс бе запитан дали Мбапе ще напусне ПСЖ през лятото, при което той заяви: „Боли ме да го кажа, но има вероятност, да не кажа, че има много голяма вероятност. ПСЖ сериозно натискат Мбапе да подпише нов договор. Те се надяват, че той ще бъде в тима за поне още една година. Но има шанс той да си тръгне през лятото. Мечтата му е да играе в Реал Мадрид и да играе под ръководството на Зинедин Зидан“ казва Лауренс.

А ето каква допълнителна сума ще получи Монако за трансфера на Мбапе в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички