Ето кога ще е следващото „Ел Класико“


Ето кога ще е следващото „Ел Класико“
Снимка: Getty Images/Gulliver

1945 0

Следващото „Ел Класико“ между Реал Мадрид и Барселона ще се проведе на 1-ви март 2020-та година. Това съобщи президентът на Примера дивизион Хавиер Тебас. Той разкри това по време на представянето на канала LaLigaTV, който ще предава срещите от испанския шампионат във Великобритания.

Двубоят ще е от 26-ти кръг на Ла Лига и ще се играе на „Сантиаго Бернабеу“ от 22 часа българско време. Разбира се, има възможност двата тима да се изправят един срещу друг и по-скоро, но това ще се случи, ако пътищата им се засекат в турнира за Купата на Испания. През миналата седмица Реал Мадрид и Барселона бяха в Саудитска Арабия за финалите от турнира за Суперкупата на Испания, като тогава двата гранда също можеха да се изправят един срещу друг, но каталунците бяха елиминирани от Атлетико Мадрид във фазата на полуфиналите.

Първата среща от първенството между Реал Мадрид и Барселона трябваше да се играе на 26-ти октомври, но заради протестите в Каталуния, тя бе преместена на 18-ти декември. Тогава двубоят завърши при нулево равенство. А ето кой бранител пожела Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички