Барселона може да купи нападател, въпреки че трансферният прозорец затвори


Барселона може да купи нападател, въпреки че трансферният прозорец затвори
Снимка: Getty Images/Guliver

3248 0

Барселона ще може да привлече нов нападател, въпреки че трансферният прозорец в Испания затвори преди няколко дни, съобщава "Marca". Каталунският гранд е в неприятна ситуация, след като загуби двама от своите играчи в атака - Луис Суарес и Усман Дембеле. И двамата са аут за дълго заради сериозни контузии.

Според испанското издание, регламентът на Ла Лига съдържа клауза, която позволява на Барселона да привлече футболист извън позволения период. За целта каталунците трябва да получат специално разрешение от футболната федерация на страната. Шампионите на Испания обаче имат право да вземат нужния нападател само от пределите на Испания - от Ла Лига или Сегунда дивисион.

Вариантите пред европейския гранд са три. Първият е Кристиан Стуани от Хирона, който е голмайстор на Сегунда дивисион. Той може да бъде пуснат от ръководството срещу 20 милиона евро. Вторият вариант е Уилиан Жозе от Реал Сосиедад, който тази зима беше близо до преминаване в Тотнъм. Последният реален вариант е Лорен от Реал Бетис, чиято откупна клауза е в размер на 30 милиона. Заради проблемите в атака, Лео Меси е играл напоследък с болки. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички