Неймар шокира, възхвалявайки голям враг от Реал


Неймар шокира, възхвалявайки голям враг от Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

15348 0

Звездата на световния футбол - Неймар, меко казано изненада, посочвайки най-добрия футболист, срещу когото се е изправял. Това е капитанът на Реал Мадрид - Серхио Рамос. По време на престоя си в Барселона, бразилският футболист неведнъж се изправя срещу испанеца, като понякога дори страстите са се разгорещявали между двамата.

"Най-добрият играч, срещу когото съм се изправял е Серхио Рамос. Той е отличен централен защитник, а това, което го прави още по-добър е, че дори вкарва голове" - искрено заяви Неймар по време на събитие на Ред Бул.

Припомняме, че Барселона и 27-годишният футболист упорито се стремят отново да започнат съвместна работа, но от ПСЖ не са готови да се разделят лесно със звездата си. Слуховете за различни оферти и опити от страна на каталунците не спират, а развръзката тепърва предстои. Вижте каква е последната идея на Барселона да привлече Неймар - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички