Артуро Видал посочи условието, при което Барселона ще спечели Шампионска лига


Артуро Видал посочи условието, при което Барселона ще спечели Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3617 0

Полузащитникът на Барселона Артуро Видал посочи какво е най-важното условие, за да успее отборът му да спечели Шампионска лига този сезон. Той обясни и защо според него се стигна до тежката загуба от Ливърпул в полуфиналите, която изхвърли каталунците от турнира.

"В миналото издание на Шампионска лига ние загубихме от Ливърпул. Всичко беше до липсата на концентрация. И, разбира се, до играчите, които направиха много индивидуални грешки. Не се вложихме изцяло на терена и не тичахме до края. Затова и загубихме", коментира чилиецът пред френския "L’Equipe".

"Барселона ще спечели Шампионска лига само при едно условие. Основното е да бъдете по-силни от съперника във физически план. Благодарение на таланта вие можете да спечелите първенството на Испания, но именно физическата подготовка помага да се постигне успех в Шампионска лига", допълни Видал. А какво каза за кошмарната загуба от Ливърпул - Лионел Меси, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички