5 важни теми, които Лионел Меси не засегна в интервюто си


5 важни теми, които Лионел Меси не засегна в интервюто си
Снимка: Getty Images/Guliver

2491 0

Лионел Меси говори за много теми и проблеми, свързани с Барселона, като даде обширно интервю за Goal, в което обяви решението си да остане в каталунския клуб. Аржентинецът говори за Хосеп Мария Бартомеу и това, че не е спазил думата си да го пусне в края на сезона, както и за реакцията на своето семейството му.

Кои теми обаче не бяха засегнати? Ето 5 теми, по които Меси не говори.

Обаждането до Хосеп Гуардиола

Вярваше се, че Манчестър Сити е големият кандидат за подписа на Меси, ако напусне "Камп Ноу". Появи се дори информация, че е имало обаждане до бившия му треньор, но тази тема не засегната.

Оферта от Манчестър Сити

Според медиите английският клуб е предложил договор на аржентинеца. според който да играе три години във Висшата лига, а след това за две години да се присъдини към Ню Йорк Сити ФК.  Това не бе потвърдено от интервюто.

Роналд Куман

Малко след идването на специалиста медиите в Испания написаха, че Куман е заявил пред Меси, че привилегиите му в отбора приключват. Няколко дни след това се стигна и до официалния факс от страна на Меси, в който поиска да напусне Барселона. В интервюто Куман бе едва споменат като част от новия проект на каталунците.

"Сега не знам точно какво ще стане. Имаме нов треньор, нови идеи. Това е добре, но трябва да видим как ще реагира отборът и дали ще можем да подобрим представянето си. Това, което мога да кажа, е, че оставам и ще дам най-доброто от себе си", заяви Меси.

Кике Сетиен

Изобщо не се стигна до дискусия за наставника, който изкара половин сезона начело на Барселона. По време на неговия престой имаше немалко информации, че Меси никак не се разбира с треньорския щаб.

Луис Суарес

Факсът бе изпратен само няколко дни, след като стана ясно, че Луис Суарес ще напусне клуба, а той е изключително близък приятел на Меси. Но и темата с неговото бъдеще не бе засегнато.

А цялата изповед на Меси за решението да напусне Барселона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички