20 млн. евро разделили Неймар от завръщане в Барселона


20 млн. евро разделили Неймар от завръщане в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1367 0

Хавиер Бордас, бившият директор и по-късно вицепрезидент на Хосеп Мария Бартомеу в Барселона, повдигна завесата около преговорите за преподписване на Неймар от Пари Сен Жермен през 2019 г.

Бордас, говорейки пред шоуто на Cadena Cope El Partidazo, обясни, че на клуба липсвали 20 милиона евро за преподписване на бразилеца в сделка за пари плюс играчи. "Предложихме на ПСЖ 110 милиона евро плюс (Жан Клер) Тодибо, (Иван) Ракитич и наем на (Усман) Дембеле. ПСЖ искаше 30 млн. Евро плюс Тодибо, Ракитич и Дембеле под наем", каза Бордас. 

"Неймар беше на 20 милиона евро от завръщането си. Бащата на Неймар каза, че ще компенсира разликата, но в крайна сметка това не се случи." Бордас разкри още, че Барса се е опитала да подпише Килиан Мбапе през лятото на 2017 г .: "Опитахме се да привлечем Мбапе и Дембеле заедно. Мбапе беше развълнуван от перспективата да дойде в Барса, когато Неймар си тръгна. От каталунския клуб обаче са предпочели да подпишат с друг играч, вместо с Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички