"18 секунди закъснение": В Барса признаха за нелеп гаф - новият футболист е под въпрос


"18 секунди закъснение": В Барса признаха за нелеп гаф - новият футболист е под въпрос
Снимка: Getty Images

1493 0

Испанският гранд Барселона отново е имал проблеми на трансферния прозорец. Този път те не са само финансови. Както е известно, зимният трансферен прозорец приключва с януари. Често това води до нелепи гафове.

Това е сполетяло и каталунците. Оказва се, че те са закъснели с 18 секунди, заради което техен трансфер е под въпрос. Очаква се отговор от ФИФА, като забавянето е дошло заради компютърна грешка - това призна Матеу Алемани, който е директор в клуба.

Късно във вторник (31.01) каталунците опитали да осигурят трансфера на десния краен защитник Хулиан Араухо от ЛА Галакси. Дали в крайна сметка ще се стигне до тази сделка не се знае.

"Не успяхме навреме заради компютърна грешка - закъснението бе 18 секунди. Ще трябва да изчакаме и да видим какво ще реши ФИФА" - заяви именно Матеу Алемани.

По-важното за клуба на този етап е, че продължава с успешното си представяне в Испанската Ла Лига, където е лидер. Вижте как Барселона продължи шампионското си турне с труден успех над носителя на Купата на Краля (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички