(18+) Неприятни кадри с 5 шева: Шият крака на Карим Бензема след геройски подвиг (ВИДЕО)


(18+) Неприятни кадри с 5 шева: Шият крака на Карим Бензема след геройски подвиг (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4372 0

В мач от 36-ия кръг на испанската Ла Лига Реал Мадрид записа неособено лесна победа с 2:1 над Райо Валекано. Чрез него отборът събра 74 точки и задържа второто си място (с точка аванс пред Атлетико Мадрид) два кръга преди края на първенството.

Точни за успеха на "кралския клуб" бяха Карим Бензема и Родриго Гоеш. Първият се разписа в 31-вата минута, като в 84-тата Раул де Томаш изравни и изглеждаше сякаш Реал ще загуби втората си позиция. Минута преди края на редовното време обаче дойде голът на бразилеца за "белия балет".

Въпреки попадението на французина пък изглежда сякаш няма да съумее да се пребори с Роберт Левандовски за голмайсторския приз. Полякът има 23 гола, а Бензема - 18. Оказва се обаче, че французинът е сътворил цял миниподвиг в мача с Райо Валекано.

Неговият агент Карим Джазири сподели в личния си профил в социалната мрежа Twitter, че 10 минути след началото на мача нападателят е бил настъпен по крака, но въпреки това не е казал нищо, вкарал е гол и е довършил мача въпреки болката.

Нещо повече - Джазири качи снимка на раната, както и видео, на което се вижда как шият крака на Бензема. Можете да видите кадрите по-долу в материала. Вижте повече за това как Реал се измъчи с Райо Валекано, но излезе втори в Ла Лига - както и головете в мача (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички