Започват 1/8-финалите в Лига Европа, Манчестър Юнайтед - Милан е гвоздеят в програмата


Започват 1/8-финалите в Лига Европа, Манчестър Юнайтед - Милан е гвоздеят в програмата
Снимка: Guliver/GettyImages

962 0

Тази вечер започват 1/8-финалите в Лига Европа. Черешката на тортата в програмата е супердербито между Манчестър Юнайтед и Милан. "Червените дяволи" са в добра форма след като спечелиха сблъсъка с Манчестър Сити и изглеждат фаворити в двубоя. Освен това Юнайтед са непобедени в 15 поредни домакинства в Лига Европа, докато "росонерите" са записали само 1 победа от 17 мача като гост на английски отбори в Европа.

И двата тима имат достатъчно кадрови проблеми, като за домакините ще отсъстват Погба, Мата, Джоунс и Де Хеа, а под въпрос са Кавани, Рашфорд и Ван де Бек. За Милан двубоя пропускат Ибрахимович, Бенасер, Чалханоглу, Манджукич, Ребич и Даниел Малдини.

Междувременно Арсенал гостува на гръцкия Олимпиакос. "Топчиите" отпаднаха от този съперник преди година в 1/16-финалите на турнира и сега жадуват реванш. Всичко най-добро е на линия за Микел Артета, като единствено Смит-Роув е под въпрос за мача.

Тотнъм домакинства на коравия тим на Динамо Загреб, докато Рома е посреща Шахтьор Донецк. Равностойни изглеждат мачовете между Аякс и Йънг Бойс и Динамо Киев и Виляреал, както и двубоите Славия Прага - Рейнджърс и Гранада - Мьолде.

Междувременно стана ясно, че в Манчестър Юнайтед се случват важни промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички