Върджил ван Дайк не спести нищо на Ливърпул след шокиращото 0:3 срещу Аталанта


Върджил ван Дайк не спести нищо на Ливърпул след шокиращото 0:3 срещу Аталанта
Снимка: Getty Images

2323 0

Капитанът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, не скри разочарованието си от загубата с 0:3 насред "Анфийлд" в първия 1/4-финален сблъсък от турнира Лига Европа. 

"Чувстваме се зле"

Аталанта изигра много силен мач и натрупа солиден аванс преди реванша, а след последния съдийски сигнал централният защитник на мърсисайдци разкри, че всички в съблекалнята се чувстват зле:

"Много, много разочароваща вечер. Направихме прекалено много индивидуални грешки и ни наказаха. Чувстваме се зле. Трябваше да се справим много по-добре с начина, по който те играеха 'човек за човек'. Свободните пространства бяха налице и те ни наказваха веднага", започна анализа си Ван Дайк.

"Всички сме разочаровани, но не можем да останем в това състояние прекалено дълго. Сега трябва да се подготвим за следващия важен мач. От тази загуба боли и трябва бързо да покажем реакция".

Ливърпул

"От доста време не бяхме губили на "Анфийлд", но пък и не можем да не отдадем заслуженото на Аталанта. Имахме шансове да вкараме поне един или два гола, но за съжаление не го направихме".

"Ако не вярваме, че имаме шансове (б.р. - да ги отстраним), няма смисъл да ходим в Италия. Направихме живота си труден с това 0:3, но сега трябва да реагираме и да спечелим следващия мач през уикенда. След това вече ще можем да се фокусираме върху това да вкараме поне четири гола на реванша", каза още нидерландецът, цитиран от "Goal".

*За Ливърпул предстои домакинство на Кристъл Палас от 33-тия кръг на Висшата лига (14-и април), а на 18-и април е реваншът в Бергамо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не можех да ни позная" - коментарът на Юрген Клоп след Ливърпул 0:3 Аталанта!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички