"Не можех да ни позная" - коментарът на Юрген Клоп след Ливърпул 0:3 Аталанта в Лига Европа


"Не можех да ни позная" - коментарът на Юрген Клоп след Ливърпул 0:3 Аталанта в Лига Европа
Снимка: Getty Images

2960 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, призна, че отборът му е изиграл един наистина лош мач при домакинството си на Аталанта в първия 1/4-финален сблъсък от турнира Лига Европа.

Мърсисайдци допуснаха изненадваща класическа загуба на "Анфийлд" и ще трябва да вкарат 4 безответни гола в Италия на 18-и април, ако искат да продължат към полуфиналите.

"Не можех да ни позная"

"Боже Господи, това беше наистина лош мач. Започнахме много добре, но не продължихме в същия дух. Не можех да ни позная, беше доста странно", заяви Клоп на пресконференцията си след 0:3.

ОЩЕ: Върджил ван Дайк не спести нищо на Ливърпул

"Не мога да си спомня за ситуация, в която да са ни надиграли. Вкараха ни голове, които не би трябвало да допускаме. Те играха 'човек за човек' по целия терен, а това изисква огромна тактическа дисциплина. Неудобно е да се изправиш срещу такъв отбор, когато не си на най-високото си ниво", поясни опитният наставник.

след Ливърпул - Аталанта

"Ако бяхме в по-добро настроение за игра, тогава можехме да им причиним сериозни проблеми. Страдахме от начина, по който те се защитаваха. Заслужавахме да загубим. Поздравления за Аталанта, те се представиха наистина добре".

"Сега е важно да се възстановим и да забравим за този мач, защото това беше едно наистина лошо представяне", завърши Юрген Клоп.

*За Ливърпул предстои домакинство на Кристъл Палас от 33-тия кръг на Висшата лига - 14-и април (неделя) от 16:00 часа (българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Спрете с тази история" - Рубен Аморим се ядоса на слуховете за Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички