Юрген Клоп след отпадането на Ливърпул - разочарован, но не и ядосан: Трябва да поздравим Аталанта


Юрген Клоп след отпадането на Ливърпул - разочарован, но не и ядосан: Трябва да поздравим Аталанта
Снимка: Getty Images

1713 0

В четвъртък вечер (18-и април) Ливърпул победи Аталанта, но само с 1:0 и така приключи с участието си във втория по сила европейски клубен турнир - Лига Европа.

Припомняме, че мърсисайдци бяха загубили първата среща на "Анфийлд" с 0:3, а сега им остана да се борят единствено в английската Висша лига.

Клоп е разочарован, но не и ядосан

"Не загубихме 1/4-финала тази вечер - загубихме го още у дома. Точно затова сега трябва да поздравим Аталанта, защото те заслужаваха да продължат напред. Когато ни победиш с 3:1 общ резултат в два мача - абсолютно заслужаваш да се класираш напред", заяви Юрген Клоп на пресконференцията си след последния съдийски сигнал в Бергамо.

Юрген Клоп

"Хареса ми как влязохме в реванша. Хареса ми желанието, което показахме. Втори гол щеше да ни помогне, защото се видя, че на няколко пъти успяхме да ги притесним. Разочарован съм, че не продължихме, но пък не съм ядосан или нещо такова", уточни треньорът на Ливърпул.

"Сега можем да се фокусираме върху първенството и точно това ще направим. Имаме няколко дена да се възстановим и след това ще пътуваме до Лондон за гостуването на Фулъм, което ще бъде трудно, но ние ще дадем всичко от себе си", каза още Клоп.

*Ливърпул ще играе с Фулъм на 21-ви април (неделя) от 18:30 ч. българско време. "Червените" делят второто място във Висшата лига с Арсенал - по 71 точки, докато лидерът Манчестър Сити има 73 пункта. До края на сезон 2023/24 остават шест кръга.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Джан Пиеро Гасперини: Играчите ми отказаха да се защитават по-дълбоко срещу Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички