Треньорът на Рома посочи силните страни на ЦСКА и какво е нужно на "вълците"


Треньорът на Рома посочи силните страни на ЦСКА и какво е нужно на "вълците"
Снимка: Getty Images/Guliver

1447 0

Старши треньорът на италианския гранд Рома Пауло Фонсека даде пресконференция преди сблъсъка на неговия тим срещу българския ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа. Двата тима се изправят в четвъртък, 29 октомври, в 22:00 часа българско време.

Фонсеко разкри силните черти на "армейците", като отличи физическата им сила, както и възможността на футболистите на "червените" да се надиграват един срещу един. Той напомни и за техния успех срещу швейцарския Базел в плейофната фаза.

"За нас ще е важно да имаме правилната настройка и правилното поведение. ЦСКА спечели в Базел, силен отбор е. Отборът има физическа сила, както и футболисти, които са добри в надиграването един срещу един. Имат много позитивни черти, но трябва да сме фокусирани и да имаме правилното поведение на терена, не трябва да им дадем да добият увереност" - сподели Фонсека.

Той се върна и към последния мач на Рома - зрелищното равенство срещу Милан (3:3): "Милан има силен отбор, но срещу тях не свършихме това, което правим по принцип. Играхме добър мач, трябва да се подобрим, за да не получаваме толкова голове. Трябва и да сме по-внимателни в началото на мачовете".

В първите мачове от група А в Лига Европа ЦСКА загуби с 0:2 от румънския шампион ЧФР Клуж, докато Рома осъществи пълен обрат и надделя с 2:1 над швейцарския първенец Йънг Бойс. Така италианците и румънците са с по 3 точки, а българите и швейцарците - с 0.

А ЦСКА излезе с надъхващо ВИДЕО преди двубоя срещу Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички