Треньорът на ЦСКА: Няма да е изненада, ако победим в Рим


Треньорът на ЦСКА: Няма да е изненада, ако победим в Рим
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1759 0

Помощник-треньорът на ЦСКА Даниел Моралес, който ще води тима срещу Рома, заяви, че "червените" могат да направят много добър мач и дори да победят именития си съперник. Срещата е в четвъртък от 22 часа на "Олимпико". Както е известно, ЦСКА е без постоянен треньор след раздялата със Стамен Белчев.

"Мисля, че отборът изигра доста мачове вече и знае какво трябва да направи. Очакванията към ЦСКА винаги са големи. Освобождаването на Стамен Белчев е решение на ръководството. Такива промени ги има във футбола. Сега мислим само за Рома, трябва да свършим работата си. В ЦСКА винаги трябва отборът да има стил без значение дали играеш срещу Рома или друг тим", заяви той при заминаването на отбора за Рим.

"Футболистите имат качества, трябва да си вярват. Когато го направят няма нищо невъзможно. Играчите трябва да дадат максимума си за ЦСКА на терена. Тези хора трябва да повярват, че сме добър отбор, а не сме постигнали досегашните резултати случайно. Ние сме способни да направим нещо и да пишем отново история. Няма нищо невъзможно в този свят. ЦСКА може да направи нещо добро в Рим. Ако победим няма да е изненада, тъй като това е ЦСКА. Не мисля, че Рома ще ни подцени. Те са голям отбор и ще искат да спечелят мача", допълни бразилецът. Иначе, вариантите за нов треньор са няколко, като в момента вървят преговори с тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички