Спортинг Лисабон - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала от Лига Европа?


Спортинг Лисабон - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала от Лига Европа?
Снимка: Getty Images

2473 0

Време е да станат ясни и полуфиналните двойки във втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа. Има сериозна възможност да се сформира такъв, на който можем спокойно да сложим марка "Шампионска лига".

Турнирът се оказа от такова значние за Ювентус, каквото едва ли някой фен е допускал, че е възможно. След санкцията в Серия А от 15 точки изглежда много вероятно единственият път за "бианконерите" към Шампионска лига през следващия сезон да минава през спечелване на Лига Европа.

Както е известно, от няколко години насам победителят във втория по сила европейски клубен турнир се класира за груповата фаза на "турнира на богатите". "Старата госпожа" имаше късмет в първата среща на "Алианц Арена" и победи Спортинг Лисабон с 1:0 след гол на Федерико Гати.

Ако задържи или повтори успеха си, отборът на Масимилиано Алегри може да оформи сблъсък с Манчестър Юнайтед на полуфиналите. За целта обаче и "червените дяволи" трябва да се справят със сложната задача да отстранят "краля на турнира" Севиля.

Реваншът между Ювентус и Спортинг Лисабон ще се състои в иберийската страна на стадион "Жозе Алваладе". За главен арбитър на сблъсъка бе определен Франсоа Летексие от Франция. Срещата започва в 22:00 часа българско време.

Ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 3", като ще можете да следите четвъртфиналния двубой от Лига Европа Спортинг Лисабон - Ювентус НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички