Солскяер: След случилото се в България, сме готови за най-лошия сценарий с Партизан


Солскяер: След случилото се в България, сме готови за най-лошия сценарий с Партизан
Снимка: Getty Images/Guliver

1581 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че в отбора са готови за най-лошия сценарий по време на мача с Партизан в Белград от Лига Европа, който ще се състои тази вечер. Норвежкият треньор разясни, че преди мача е провел среща с играчите си, на която е бил разяснен протоколът при расизъм. В нея дейно са участвали Маркъс Рашфорд и Хари Магуайър, който бяха свидетели на расисткия скандал, избухнал в София на мача България - Англия.

"След случилото се в България, екипът и аз се срещнахме. Обсъдихме някои точки, но, разбира се, Хари и Маркъс, които играха за националния отбор в България, говориха по-свободно за атмосферата на този мач. Готови сме за най-лошия сценарий в мача с Партизан", заяви Солскяер.

"Проучихме протокола, но аз вярвам в добрите хора и съм сигурен, че атмосферата на мача ще бъде страхотна. Ще се опитаме да ги накраме да замълчат с нашата добра игра. Доверяваме се на УЕФА и се надяваме, че ще видим празник на добрия футбол", допълни специалистът. А какво каза Магуайър за двубоя вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички