От Лудогорец с първи коментар след жребия: Имаме своите шансове срещу Интер


От Лудогорец с първи коментар след жребия: Имаме своите шансове срещу Интер
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3563 0

Помощник-треньорът на Лудогорец и доскорошен старши Станислав Генчев коментира жребият на "орлите" в Лига Европа. Българският шампион ще се изправи срещу Интер, но Генчев вярва, че играчите няма да се притеснят от голямото име и играчите, които ще пристигнат в Разград.

"Жребият е доста тежък, но хубавото е, че в България ще дойде такова голямо име. Това е добре за имиджа на българския футбол. Ще направим всичко възможно, за да се представим по-добре (б.р от срещите с Милан) и ще се готвим", заяви Генчев пред БНТ веднага след жребия. Миналата година разградчани играха с "росонерите", като бяха отстранени след общ резултат 4:0.

"Надявам се да е по-добро представянето ни и ще се готвим, въпреки че името е сериозно и отборът е със сериозни традиции в Европа. Но затова футболът е толкова вълнуваща игра и краят е непредвидим. Имаме своите шансове и трябва да ги използваме. Не вярвам играчите да се притеснят, това са най-хубавите мачове, а и имаме вече сериозен опит в тях. По-скоро ще изпитат удоволствие от тези срещи. Надявам се хората да си тръгнат щастливи от стадиона", завърши Генчев. 

Пълният жребий за Лига Европа - може да видите в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички