Севиля - Ман Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме Краля на Лига Европа срещу "дяволите"?


Севиля - Ман Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме Краля на Лига Европа срещу "дяволите"?
Снимка: Getty Images

4376 0

След като се изиграха сблъсъците от Шампионска лига, ред е и на четвъртфиналите в Лига Европа. Любопитното е, че жребият отреди на големия фаворит Манчестър Юнайтед да се изправи срещу отбора, който доминира в надпреварата - Севиля.

Първият мач от дуела изглеждаше предрешен в полза на "червените дяволи", но нелепи автоголове в края не просто върнаха андалусииците, а и наклониха везните в тяхна полза, тъй като реваншът ще се състои в Испания.

Който надделее от тази двойка, ще има не по-леко изпитание на полуфиналите. Там ще срещне Ювентус или Спортинг Лисабон. "Старата госпожа" спечели първата среща с 1:0 и солидна доза късмет.

Монтиел има натрупани жълти картони и няма да е наличен домакините. Дони ван де Беек, Рафаел Варан, Лисандро Мартинес и Гарначо са с контузии, а Мейсън Грийнууд не е наличен поради събития извън терена. Бруно Фернандеш е голямата липса - поради натрупани жълти картони.

Реваншът между двата отбора ще се състои на "Рамон Санчес Писхуан" в Севиля. Артур Соареш Диас е главен съдия на двубоя, който ще започне днес (20.04) в 22:00 часа българско време.

Сблъсъкът ще бъде излъчен пряко по "бТВ Екшън", като ще можете да следите реванша от четвъртфиналите в Лига Европа Севиля - Манчестър Юнайтед НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички