Сари отново с уникално изказване: Не тренираме дузпи, безмислено е


Сари отново с уникално изказване: Не тренираме дузпи, безмислено е
Снимка: Getty Images/Guliver

2049 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари отново направи любопитен коментар, след като неговият тим елиминира Айнтрахт Франкфурт в 1/2-финалите на Лига Европа след изпълнение на дузпи. "Сините" се класираха за битката за трофея на 29 май в Баку, като ще срещнат градския си съперник Арсенал.

Италианецът разкри, че не е подготвял тима си за изпълнение на дузпи, а причината за това е, че според специалистът това е безмислено.

"За дузпите е невъзможно да се подготвиш. Можеш да ги биеш много добре на тренировъчната база, но в двубоя има съвсем друг натиск. Нужен ти е огромен характер, за да победиш по този начин. Мисля, че да се подготвяш за дузпи е безполезно. Сега е нужно да си починем. Трябва да възстановим енергията, тъй като сме много уморени", заяви Сари пред BT Sport.

ЕДЕН АЗАР ГОТОВ ДА НАПРАВИ РЕШИТЕЛНАТА КРАЧКА ПО ПЪТЯ КЪМ РЕАЛ МАДРИД

"Този финал означава много за мен. Първият си финал играхме срещу Манчестър Сити за Купата на Лигата и загубихме. Сега искаме да победим. По мое мнение, този състав заслужава да победи. Преди три месеца бяхме в трудно положение, а тук в Англия е много сложно да намериш изход от ситуация, когато си в беда. На нас това ни се удаде, затова заслужаваме да спечелим трофей", отбеляза Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички