По-специалният мач за Хари Кейн срещу Лудогорец


По-специалният мач за Хари Кейн срещу Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

1447 0

За повечето фенове на Тотнъм победата срещу Лудогорец ще бъде забравен спомен само след няколко дни или седмици, но в съзнанието на един от играчите на "шпорите" ще остане завинаги. Това е нападателят Хари Кейн, за когото гостуването в Разград остава скъп спомен, след като на "Хювефарма арена" той вкара своя гол №200 за лондонския тим. Нещо повече - той вкара юбилеен гол в юбилеен мач, след като това беше и двубой №300 в кариерата на английския национал. 

"Щастлив съм с това постижение. Времето лети толкова бързо. Имам чувството, че беше вчера, когато вкарах гол №1 за Тотнъм. Това е прекрасен успех за мен и се надявам, че ще продължа в същия дух", каза щастливият таран, който откри резултата в Разград при победата на Тотнъм с 3:1 над Тотнъм. 

Формата му през тази година е зашеметяваща, като в 13 двубоя той има 12 гола и цели 10 асистенции, една от които дойде при гола на Моура за 2:0 през първото полувреме на мача. 

"Радвам се, че взехме 3 точки и се представихме на ниво. Можехме да вкараме много повече, но това така и не се случи. Трябваше да се съвземем след загубата миналата седмица и мисля, че го направихме по добър начин. Вече сме в добра позиция и мисля, че ако спечелим и следващите мачове, продължаваме напред в турнира", каза той. 

"Трудно е да затвориш мач като този и беше разочароващо, че допуснахме попадение. Важното е, че се справихме и успяхме да спечелим", допълни щастливият Кейн. В същото време и Жозе Моуриньо изрази радост от успеха, като Специалния даде и интересна оценка на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички