Bwin предвижда нова победа на Манчестър Юнайтед срещу Реал Сосиедад


Bwin предвижда нова победа на Манчестър Юнайтед срещу Реал Сосиедад
Снимка: Getty Images/Guliver

1425 0

Този четвъртък ще се проведе реванша между отборите на Манчестър Юнайтед и Реал Сосиедад от 1/16-финалите на Лига Европа. Двубоят е от 22:00 часа на „Олд Трафорд“ като компанията за онлайн залози Bwin очаква „червените дяволи“ да запишат втора победа срещу испанския си съперник. Преди седмица Ман Юнайтед разгроми с 4:0 своя опонент като гост и на практика още в първия мач си осигури класиране на 1/8-финалите в Лига Европа. Може ли реваншът на английска земя да предложи някаква изненада?

Манчестър Юнайтед изигра страхотен мач миналия четвъртък в Сан Себастиян. Тимът на Оле Гунар Солскяер не остави никакви шансове на своя противник, а португалският национал Бруно Фернандеш за пореден път доказа класата си. Бившият играч на Спортинг Лисабон вкара първите две попадения в мача за своя тим и допринесе за изразителната победа на „червените дяволи“. Освен него, името си сред голмайсторите преди седмица записаха Маркъс Рашфорд и Даниел Джеймс. Като цяло Ман Юнайтед доминираше в срещата и създаде 13 положения за гол, докато техният съперник имаше 7 опита, но не успя да вкара дори попадение на собствен терен. На реванша баските ще играят много по-освободено и няма от какво да се притесняват, но въпреки това букмейкърът Bwin им дава скромни шансове да постигнат успех на английска земя.

През уикенда тимът на Манчестър Юнайтед затвърди добрата си форма с нова победа. „Червените дяволи“ спечелиха мача си от 25-ия кръг на Висшата лига срещу Нюкасъл с 3:1 у дома. Срещата не беше никак лесна за тима на Оле Гунар Солскяер, но Ман Юнайтед показа по-голямата си класа. Голмайсторите от първия мач срещу Сосиедад, отново намериха мрежата. Рашфорд, Джеймс и Фернандеш отбелязаха по едно попадение срещу „свраките“, с което донесоха втори пореден успех на своя отбор. На собствен терен, отборът на Ман Юнайтед записа две победи, две равенства и едно поражение в редовното време на последните си пет мача. В три от двубоите имаше попадения в двете врати, а в четири от тях минимум по три отбелязани гола.

Реал Сосиедад бе в серия от две поредни победи, преди да загуби домакинството си на Манчестър Юнайтед в Лига Европа. През уикенда баските се върнаха на победния път, след като разгромиха Алавес с 4:0 на собствен терен. Шведският национал Александър Исак изигра много силен двубой и вкара хеттрик. Той има 12 гола в 20 мача от началото на сезона в испанското първенство, но в седемте си срещи в Лига Европа не е успял да отбележи. Победата срещу Алавес със сигурност ще даде самочувствие на Реал Сосиедад, но все пак в отбора може би са наясно, че нямат шансове срещу Ман Юнайтед на елиминациите в Лига Европа. Баските обаче ще се стремят да запишат положителен резултат в реванша на „Олд Трафорд“, за да остане доброто настроение в отбора и то да е от полза в предстоящите мачове в испанския шампионат.

Експерти на сайтове за футболни прогнози изказват мнение, че в предстоящия двубой е много вероятно и двамата старши-треньори да направят някои промени предвид категоричното предимство на Ман Юнайтед след първата среща в Испания. През миналата седмица „червените дяволи“ бяха в почти оптимален състав, като единствено може да отчетем отсъствието на Антони Марсиал за сметка на Даниел Джеймс. Уелсецът може да получи нова възможност като титуляр срещу Сосиедад, след като се намира в добра форма и вкара през уикенда срещу Нюкасъл. Освен това в стартовия състав на Юнайтед може да попаднат играчи като Хуан Мата, Аксел Туанзебе и младокът Амад Диало. Дори и да има промени в състава на домакините, те ще продължат да бъдат фаворити в букмейкъра Bwin и предстои да видим дали ще се поздравят с втора победа срещу Реал Сосиедад

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички