Моуриньо и Тотнъм продължават към 1/8-финалите в Лига Европа


Моуриньо и Тотнъм продължават към 1/8-финалите в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

1516 0

Жозе Моуриньо и неговият Тотнъм си заслужиха място на 1/8-финалите на Лига Европа. "Шпорите" надиграха австрийския Волфсбергер с 4:0 като домакин в реванш от 1/16-финалите, и така с общ резултат 8:1 от двата мача продължават напред в турнира.

Още в 11-ата минута Деле Али, който през голяма част от сезона бе "закотвен" на пейката от Моуриньо, даде преднина на Тотнъм, възползвайки се от асистенция на Мат Дохърти. В началото на втората част Али се отчете и с асистенция, а Карлуш Винисиус реализира.

в 73' Деле Али отново се отличи с асистенция, като този път от негово подаване се възползва влезлият като резерва Гарет Бейл. В 83-ата минута Карлуш Винисиус записа още едно попадение на името си, като за гола му асистира Дейн Скарлет.

Победата временно сваля напрежението около Тотнъм и Моуриньо, които в последно време разочароват с представянето си във Висшата лига. Заговори се, че Специалния дори може да бъде уволнен, но на този етап той остава мениджър на "шпорите", а Тотнъм продължава да се бори за трофея в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички