Мануел Пелегрини преди Бетис - Лудогорец: Никой не е изпаднал в еуфория, трябва да сме концентрирани


Мануел Пелегрини преди Бетис - Лудогорец: Никой не е изпаднал в еуфория, трябва да сме концентрирани
Снимка: Getty Images

2443 0

Старши треньорът на Бетис - Мануел Пелегрини, даде пресконференция преди утрешното (15 септември, 22:00 ч.) домакинство на Лудогорец от турнира Лига Европа и заяви, че никой в отбора му не е изпаднал в еуфория от добрия старт на сезон 2022/23. 

Испанците действително стартираха мощно новата кампания и постигнаха 5 победи в първите си 6 мача. Единствената им загуба дойде при гостуването на Реал Мадрид от 4-ия кръг на Ла Лига - 1:2.

"Най-важното нещо в един отбор е да не си въобразява, че само защото е победил в предишната среща, ще спечели и следващата. Трябва да даваме най-доброто от себе си срещу всеки съперник. Никой не е изпаднал в еуфория и никой не си мисли, че сме най-добрият тим в света", започна 68-годишният Пелегрини пред местните журналисти.

"Утре ще се опитаме да вземем още три точки, които ще помогнат за класирането ни в следващия етап, което е и нашата европейска цел. После ще мислим за Ла Лига".

Бетис няма да може да разчита на Набил Фекир, Хуанми, Виктор Руис и Юсуф Сабали, а Пелегрини добави, че Лудогорец е отбор, срещу който не можеш да излезеш прекалено уверен:

"Няма да мога да разчитам на някои играчи, но се надявам, че онези, на които ще гласувам доверие, ще си свършат максимално добре работата. Не можем да бъдем прекалено уверени. Лудогорец е отбор, който винаги участва в квалификациите за Шампионска лига. Те знаят как да играят футбол и имат чуждестранни играчи, които внасят допълнително качество. Лудогорец показа своя потенциал срещу Рома. Ние трябва да сме концентрирани и да се опитаме да играем атакуващо", каза опитният треньор на Бетис.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички