Манчестър Юнайтед - Севиля по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Лига Европа?


Манчестър Юнайтед - Севиля по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Лига Европа?
Снимка: Getty Images/Guliver

4518 0

Тази вечер от 22:00 часа Манчестър Юнайтед посреща Севиля в първи четвъртфинал в Лига Европа. Последното гостуване на андалусийци на "Олд Трафорд" бе през 2018 година, когато двата отбора играха осминафинал в Шампионска Лига. Испанският гранд спечели с 2:1 и елиминира Юнайтед.

През 2020 година бе последният сблъсък между двата тима. Тогава те се срещнаха на полуфинал в Лига Европа, който отново бе спечелен със същия резултат от Севиля. През въпросната година, испанците вдигнаха и трофея, след като на финала надиграха Интер с 3:2.

На осминафиналите Манчестър Юнайтед отстрани градския съперник на предстоящия си опонент – Бетис, докато Севиля се справи с Фенербахче. „Червените дяволи“ постигнаха две победи над испанския тим. Първо с 4:1 на собствения си стадион, а след това с 1:0 на „Мануел Руиз де Лопера“.

Севиля записа чист успех с 2:0 в домакинския си мач срещу „фенерите“, но загуби гостуването си. Това не бе фатално, тъй като турският тим вкара само един гол, който не бе достатъчен за изравняване на общия резултат.

През изминалия уикенд английският гранд постигна победа с 2:0 над борещия се за оцеляване Евертън. В момента „червените дяволи“ се намират на четвъртото място във Висшата лига, с актив от 56 точки, колкото има и третият Нюкасъл.

Севиля пък не успя да спечели домакинския си мач срещу Селта, след като двата отбора направиха равенство 2:2 на „Рамон Санчес Писхуан“. Десет кръга преди края на сезона „андалусийците“ са на тринадесетото място, но все още са близо до зоната на изпадащите, тъй като осемнадесетият Валенсия е спечелил само пет точки по-малко.

Двубоят Манчестър Юнайтед - Севиля ще бъде предаван пряко по Max sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички