Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад по ТВ: Къде да гледаме мача от Лига Европа?


Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад по ТВ: Къде да гледаме мача от Лига Европа?
Снимка: Getty Images

3294 0

Във вечерта на 8 септември английският гранд Манчестър Юнайтед посреща испанския Реал Сосиедад в среща от първия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа!

Съставът на Ерик тен Хаг коригира лошия старт на сезон 2022/23 и вече е в серия от четири поредни победи - срещу Ливърпул, Саутхемптън, Лестър и Арсенал, изкачвайки се до петото място във Висшата лига с актив от 12 точки.

Играчите на Иманол Алгуасил изиграха четири мача през новата кампания, регистрирайки в тях две победи (срещу Кадис и Елче), едно равенство (срещу Атлетико Мадрид) и едно поражение от Барселона. Реал се намира на девета позиция в Ла Лига със сбор от 7 пункта.

*За последно тези два отбора се срещнаха в началото на 2021 година на 1/16-финал в Лига Европа - 4:0 за "червените дяволи" в Испания и 0:0 в Англия!

Мачът на "Олд Трафорд" ще започне в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "BTV Action". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички