Манчестър Юнайтед и Арсенал на 1/8-финалите по ТВ: Къде да гледаме мачовете им от Лига Европа?


Манчестър Юнайтед и Арсенал на 1/8-финалите по ТВ: Къде да гледаме мачовете им от Лига Европа?
Снимка: Getty Images

3030 0

След емоциите от Шампионска лига по традиция веднага след тях следва втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа. В него осминафиналите тепърва започват и е ред на първите срещи от този етап да се проведат.

Един от двубоите, които приковават вниманието, противопоставя английския гранд Манчестър Юнайтед и носителя на Купата на Краля Бетис. "Червените дяволи" отстраниха Барселона на 1/16-финалите, докато Бетис започва от тази фаза, след като спечели групата си в Лига Европа (в която бе и българският шампион Лудогорец).

Футболистите на Ерик тен Хаг определено ще влязат мотивирани в мача, тъй като това е първият двубой за тях след унижението с 0:7 от големия враг Ливърпул. Нееднократно от клуба заявиха, че искат и ще се реваншират на привържениците.

Бетис обаче не е в никак лоша форма - 3 победи и 1 равенство в последните 4 срещи, като ремито дойде срещу испанския шампион Реал Мадрид. През декември миналата година Юнайед и Бетис играха приятелска среща, спечелена от испанците с 1:0.

Друг от интригуващите сблъсъци пък е между лидера във временното класиране на англиийската Висша лига Арсенал и португалския гранд Спортинг Лисабон. В този случай "артилеристите" печелят групата си и влизат директно от тази фаза, докато "лисабонските орли" отстраниха Мидтиланд на 1/16-финалите (с общ резултат 5:1).

Тези два тима отново играха в Лига Европа през 2018 година, но в груповата фаза. Тогава срещата в Португалия бе спечелена от "артилеристите" с минималното 1:0, докато втората предложи още по-малко попадения - 0:0 в Англия.

Срещата между двата отбора ще започне в 19:45 часа българско време и ще бъде излъчена пряко по bTV Action, като ще можете да следите Спортинг Лисабон - Арсенал НА ЖИВО в SportLive.bg.

Дуелът между испанците и другия английски гранд пък стартира в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 3". Ще можете да следите Манчестър Юнайтед - Бетис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички