Къде да гледаме полуфинала Севиля - Манчестър Юнайтед в Лига Европа?


Къде да гледаме полуфинала Севиля - Манчестър Юнайтед в Лига Европа?
Снимка: Getty Images/Guliver

3502 0

Тази вечер ще стане ясен първият финалист в Лига Европа. Манчестър Юнайтед и Севиля ще се изправят един срещу друг в Кьолн, а двубоят е от 22 часа. И двата отбора са си спечели място в Шампионска лига през следващия сезон, но са устремени към триумфа в Лига Европа.

"Червените дяволи" ще търсят реваншизъм срещу този съперник, след като преди две години бяха отстранени именно от него в турнира. Любопитното е, че винаги, когато испанците стигнат до тази фаза на турнира, то вдигат и трофея.

Двата отбора взеха победи с 1:0 в четвъртфи­налите и се очаква тази вечер срещата да е много оспорвана. Юнайтед има 8 сухи мрежи в своите 11 мача в турнира, докато Севиля е със 7 от 10 срещи. Андалу­сийци са допуснали само 1 гол в най-скорошните си 8 двубоя във всички състеза­ния, а последната им загу­ба бе в началото на фев­руари. Срещата Севиля - Манчестър Юнайтед може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по БНТ1.  Междувременно се появи информация, че Манчестър Юнайтед и Ювентус готвят сензационна разменна сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички