Каули отсече: Искаме да продължим в елиминациите, ще се адаптираме към изкуствения терен в Хелзинки


Каули отсече: Искаме да продължим в елиминациите, ще се адаптираме към изкуствения терен в Хелзинки
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1765 0

Плеймейкърът на Лудогорец Каули обяви, че изкуственият терен в Хелзинки със сигурност не е лош. По думите му, разградчани не трябва да се притесняват заради игрището, на което ще се проведе мача срещу ХИК от груповата фаза на Лига Европа.

Смятам, че доброто ни представяне може да продължи. Подготвени сме, след като изиграхме два много добри мача срещу топ отбори. Искаме да минем в следващата фаза. Професионалисти сме и включвам на вълна „Европа“, въпреки че идваме от българския шампионат“, коментира Каули.

Лудогорец знае как да се отнася с бразилците. Ние, по-опитните, също помагаме. С течение на времето те ще покажат какво могат, все пак накрая всичко опира до футбола“, продължи той.

Малко по-различно е на изкуствен терен, те са по-добре адаптирани, но се надявам за този един ден и ние да се адаптираме. Изкуственият терен няма как да бъде лош, ще търсим добрия резултат и на него“, каза още бразилецът.

А ето какво обяви преди мача Кирил Десподов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички