Козмин Моци преди ХИК - Лудогорец: Те познават терена, а ние отиваме там и не знаем какво ни чака


Козмин Моци преди ХИК - Лудогорец: Те познават терена, а ние отиваме там и не знаем какво ни чака
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1437 0

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, заяви, че "орлите" ги чака тежко гостуване на изкуствен терен във Финландия. Утре, 6 октомври, българският гранд гостува на ХИК Хелзинки (19:45 ч.) в среща от третия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа.

"Знаем, че ни така тежък мач на изкуствен терен. Аз вярвам на момчетата, че можем да се върнем от там с точка или точки", каза Моци на Летище Варна, цитиран от "Dsport". Лудогорец е с победа и загуба в надпреварата до момента, а ХИК е на последното място в групата с нулев актив.

"Според мен загубата от Локомотив София дойде в точния момент. Малко да се събудим. Не направихме добър мач срещу Локо София, но да не забравяме, че играхме близо 80 минути с човек по-малко. Пак казвам - имам доверие на тези момчета и съм сигурен, че ще се върнем с добър резултат от Хелзинки", продължи бившият бранител на тима.

"ХИК са добър отбор. Шампиони са от доста години. Те познават терена, а ние отиваме там и не знаем какво ни чака. Играхме във Вилнюс на такъв терен и можем да кажем, че не сме се справили много добре. В края на срещата се класирахме за групите, но като мач беше много тежко", добави още Козмин Моци.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Какво каза Кирил Десподов преди отпътуването за Финландия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички