Кирил Десподов преди третия мач на Лудогорец в Лига Европа: Загубата от Локомотив София ще ни подейства положително


Кирил Десподов преди третия мач на Лудогорец в Лига Европа: Загубата от Локомотив София ще ни подейства положително
Снимка: Lap.bg

1717 0

Българската звезда в състава на Лудогорец - Кирил Десподов, заяви, че загубата от Локомотив София в Първа лига може да подейства положително на отбора за гостуването на ХИК Хелзинки от третия кръг на груповата фаза в Лига Европа.

"Орлите" отпътуваха тази сутрин от Летище Варна в посока Финландия, където в четвъртък (6 октомври) от 19:45 ч. наше време ще се изправят срещу ХИК. Лудогорец е на второ място в Група "С" с 3 точки. Лидер е Бетис с 6, на трето място е Рома с 3 пункта, а финландците са на дъното с нулев актив.

"Надявам се да излезем победители и да вземем трите точки. Не трябва да се връщаме назад. Не е приятно когато губиш. На нас, особено в българското първенство, рядко ни се случва. Понякога е хубаво да се събудиш и да усетиш, че конкуренцията ти диша във врата. Според мен ще ни подейства положително", каза Десподов, цитиран от "Dsport" и допълни, че изкуственият терен на ХИК ще изиграе голяма роля:

"Да започнем от там, че теренът е изкуствен. Те играят постоянно на изкуствен терен във вкъщи, а ние рядко. Това ще е от голямо значение. Със сигурност ХИК е доста дисциплиниран в защита, добре пренася топката в нападение. Имат силни футболисти и ни очаква тежък двубой. И те имат здрави футболисти, ние също".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Кой ще е главен съдия на сблъсъка между Лудогорец и ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички