Каталунските органи на реда очакват 30 000 фена на Айнтрахт, повечето вече са по улиците на Барселона (ВИДЕО)


Каталунските органи на реда очакват 30 000 фена на Айнтрахт, повечето вече са по улиците на Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2519 0

Барселона посреща Айнтрахт Франкфурт тази вечер в реванша от четвъртфиналите на Лига Европа. В първата среща двата отбора не успяха да се победят, но си размениха по един гол и куп положения. Тази вечер момчетата на Шави ще трябва да затвърдят намеренията на треньора им, който мечтае да върне клуба на позната висота. 

Оказва се обаче, че задачата за каталунците никак няма да е лесна, поради факта, че от ранни часове хиляди германци са окупирали централните части на Барселона, а на мача се очакват около 30 хиляди привърженици на "орлите". Освен това още снощи официалната каса на "Камп Ноу" бе затворена, като от клуба обявиха, че билети ще се продават единствено онлайн. 

Въпреки многобройните посетители от Германия, към момента няма сигнали за сблъсъци и тн., каквито съпровождаха часовете преди, по време и след срещата между Марсилия и ПАОК от четвъртфиналите на Лигата на конференциите. Силите на реда остават нащрек, а към момента най-много фенове се наблюдават по легендарната Ла Рамбла, която е еквивалент на софийската "Витошка".

И за двата тима турнирът остава цел номер едно, след като Айтрахт са eдва девети във временното класиране в Бундеслигата, а "каталунците" трудно биха намалили шампионския актив на Реал Мадрид от 12 точки. 

Ето къде може да гледате реванша между двата тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички