Фараона излиза за юбилеен мач срещу Лудогорец, закани се за още голове


Фараона излиза за юбилеен мач срещу Лудогорец, закани се за още голове
Снимка: GettyImages

1368 0

Един от опитните играчи в Рома - Стефан Ел Шаарауи, говори преди последната среща за "вълците" и Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа за сезона. Двубоят между двата тима ще се изиграе на "Олимпико" в четвъртък вечер от 22 часа българско време.

Срещата обаче се очертава като изключително специална за опитния и много талантлив бивш национал, който ще изиграе мач номер 200 за клуба на Рома след натрупан опит в още редица грандове.

Само победа би удовлетворил домакините, докато "орлите" ще се борят да запазят позицията си във временното класиране. Ето какво сподели Ел Шаарауи преди важния двубой:

"Мачът с Лудогорец утре вечер е решаващ. Ще бъде среща номер 200 за мен с фланелката на Рома. Ясно е, че е важно да спечелим и да стигнем до плейофите в Лига Европа, ще се раздадем докрай. Въобще седмицата е много важна за нас, амбицията ни е да спечелим", започна 30-годишният футболист.

"Вкарал съм гол в стила на Тоти срещу Верона? Това е важен момент за моята увереност. Какви ще бъдат функциите ми отляво? Питайте треньора. Вече имам 50 гола за Рома, но искам да вкарам още. Желанието да не се предаваш е основно в спорта, аз никога не съм доволен“, добаи Ел Шаарауи, които вярва във възможностите на съотборниците си.

Ето какво сподели Моуриньо преди Рома и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички