Двама играчи на Арсенал отнесоха гнева на Микел Артета след равенството със Спортинг Лисабон


Двама играчи на Арсенал отнесоха гнева на Микел Артета след равенството със Спортинг Лисабон
Снимка: GettyImages

6406 0

Треньорът на Арсенал - Микел Артета, е останал изключително недоволен от двама от своите възпитаници по време на мача срещу Спортинг Лисабон.

Двата тима завършиха наравно 2:2 в португалската столица в първия двубой от 1/8 финалите на Лига Европа помежду си. Така всичко остана да се реши в реванша седмица по-късно - нещо, от което наставникът на "артилеристите" не остана доволен.

"TBR Football" информира, че специалистът е бил бесен на Букайо Сака и Бен Уайт. Току преди края на срещата Спортинг изпълняваше удар от вратата. Именно тогава двамата, които изглеждаха много изморени, предпочетоха да не се върнат на позициите си.

Това отприщи гнева на Артета, който се разкрещя силно на своите възпитаници. Чувайки виковете, дуото забърза крачката си и направи необходимото.

Представянето на Бен Уайт и Букайо Сака

И Уайт, и Сака не се радваха на най-добрите си представяния. Уайт имаше добра успеваемост при подаванията си, но бе преминат на два пъти и спечели едва 1 от петте си единоборства. 

Сака от своя страна стреля в рамките на вратата два пъти и осъществи 8 от 9 успешни дрибли. Той спечели и 12 от общо 15 земни единоборства, но пък през по-голямата част от мача бе напълно неутрализиран.

Двубоят от четвъртък вечер за пореден път доказа, че Спортинг е сериозен подводен камък за лондонските грандове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички